\js.

Een warm broodje met overheerlijke dipsaus (1.75.-)

Een soep van Pomodori tomaat

  • Een klassieke tomatensoep op Italiaanse wijze bereid.

    Carpaccio van het rund

  • Opgemaakt met diverse sla soorten, geschaafde Parmezaanse kaas, geroosterde zonnebloempitten en een mosterddressing.


    Paddenstoelen buideltje
    -
    Een mix van seizoensgebonden paddenstoelen, gebakken én gehuld in filodeeg

    Chiffonade van eend

  • Rosé gebakken eendenborst, dun getrancheerd met een vinaigrette van truffel op een bedje van gemengde sla.

    Gebraden kalfsvlees

  • Gebraden kalfsvlees met rode pesto en Franse dressing.

    Escargots

  • Terug van weggeweest; je hoeft er niet meer naar Frankrijk voor!

    Garnalencocktail

  • Roze garnalen in een krokant van filodeeg, afgemaakt met een huisgemaakte cocktailsaus.

    Gamba’s potje

  • Gamba’s uit de oven met gebakken champignons, ui en kruidenboter.

    Salade Coquilles

  • Krokant gebakken coquilles, geserveerd op een bedje van sla met pesto-room saus.

Salade geitenkaas

  • Gesmolten geitenkaasje uit de oven geserveerd op een frisse salade met honing en walnoten.

    Frisse kipsalade

  • Een frisse zomerse salade van kip, mandarijn, ananas en bleekselderij. Geserveerd in een cup van filodeeg.

    Mini fondue

  • Gesmolten emmentaler & reblochon met toast en warm brood uit de oven. Een aanrader voor de kaasliefhebbers.