KERST MENU 2016

€27,50

Wij heten u van harte welkom om Kerstavond en/of 2de Kerstdag bij ons te vieren.

Het kerst menu bestaat uit het volgende:

Welkomstdrankje

3 gangen menu

 

Voorgerechten

Een warm broodje met overheerlijke dipsaus (1.75.-)

Een soep van Pomodori tomaat

- Een klassieke tomatensoep op Italiaanse wijze bereid.


Carpaccio van het rund

- Opgemaakt met diverse sla soorten, geschaafde Parmezaanse kaas, geroosterde zonnebloempitten en een truffelmayonaise.

 

Ragout

- Ragout van ambachtelijke schouderham in een bladerdeegbakje.


Chiffonade van eend

- Rosé gebakken eendenborst, dun getrancheerd met een vinaigrette van truffel op een bedje van gemengde sla.

 

Vitello tonato

- Gebraden kalfsvlees met een frisse tonijnmayonaise.

 

Escargots

- Terug van weggeweest; je hoeft er niet meer voor naar Frankrijk!

 

Garnalencocktail

- Roze garnalen in een krokant van filodeeg, afgemaakt met een huisgemaakte cocktailsaus.

 

Gamba's potje

- Gamba’s uit de oven met gebakken champignons, ui en kruidenboter.

 

Salade geitenkaas

- Gesmolten geitenkaasje uit de oven geserveerd op een frisse salade met honing en walnoten.

 

Gegratineerde coquilles

- Sint jacobsschelpen met ui, champignon, room en kaas uit de oven

 

Tonijn salade

- huis gemaakte tonijn salade met paprika, ui en kappertjes in een krokant van filodeeg.

 

Mini fondue

- Gesmolten emmentaler & reblochon met toast en warm brood uit de oven. Een aanrader voor de kaasliefhebbers.

 

 

Hoofdgerechten

Vis en vlees worden geserveerd met pommes frites en een gemengde salade

El Verano tournodo's

- Een stuk van ossenhaas, op een bedje van gemengde groenten met keuze uit een Roquefort-, Peper-, of Rode wijnsaus.

 

Ossenhaaspuntjes

- In rode wijnsaus gewokte ossenhaaspuntjes met groenten en rijst.

 

Hertenspies

- Rosé gebakken hert, geserveerd op aardappelpuree, gestoofde groenten en om het af te maken een zilveruitjes-port saus.

 

Rib-eye

- Gegrilde rib-eye, knoflookkruimels en huisgemaakte kruidenboter.

 

Eendenborst

- Rosé gebakken eendenborst met gestoofde peer en een saus op basis van rode wijn.

 

Lamshaasjes

- Malse lamshaasjes in een portsaus met zilveruitjes en een rösti van pastinaak..

 

Spies El Verano

- De spies El Verano met de wereldberoemde barbecueworst van onze slager, gemarineerde biefstuk, kip en varken. Geserveerd met onze cocktail- en knoflooksaus.

 

Wild stoofpotje

- Een rijk gevuld stoofpotje met paprika, champignons, ui en vlees geselecteerd door onze Chef.

 

Varkenhaas

- Rosé gebakken varkenshaas met spek en brie en een subtiele bosvruchtensaus.

 

Spareribs

- Huisgemarineerde en gegaarde ribben die het varken kon missen. Deze kunt u bestellen in zowel de normale, als in de pikante variant. Geserveerd met onze cocktail- en knoflooksaus.

 

Slibtong

- twee gebakken slibtongen, geserveerd met een witte wijnsaus en groenten van het seizoen.

 

Zalmfilet

-In filodeeg gegaarde roze zalmfilet met een koude, frisse crème fraîche saus van citroen en dille.

 

Vegetarische rol

- Gevuld met verse groenten, noten en geitenkaas en een niet te missen bosvruchtensaus.

Uiteraard hebben voor kleine kinderen een speciaal kerst menu samen gesteld

 

“Life is short, eat your dessert First!”

Nagerechten

Huisgemaakte tiramisu

- Dit spreekt voor zich nemen wij aan!

 

Een verlegen flensje

- Die rood aanloopt door een warme saus van bosvruchten en vanille ijs.

 

Moelleux

- Een chocoladetaart; hard van buiten, zacht van binnen met witte chocolade-ijs.

 

Amarena Sorbet

- Een aardbeien koelie met een sorbet van Amarena kersen en een luchtige toef van witte chocolade.

 

Dame blanche

- De eeuwenoude dame die niet kan ontbreken op de kaart. Drie bolletjes vanille-ijs met huisgemaakte chocoladesaus en slagroom.

 

Limoentaart

- Een heerlijk stukje limoentaart met een bodem van Bastogne.

 

Tarte Tatin

- Een Franse klassieker; een appeltaart op z’n kop, geserveerd met een bolletje kaneelijs.

 

 

Het is niet mogelijk om koffie/thee te bestellen i.p.v. een nagerecht binnen de menuprijs.

Een warm broodje met overheerlijke dipsaus (1.75.-)

Een soep van Pomodori tomaat

  • Een klassieke tomatensoep op Italiaanse wijze bereid.

    Carpaccio van het rund

  • Opgemaakt met diverse sla soorten, geschaafde Parmezaanse kaas, geroosterde zonnebloempitten en een mosterddressing.


    Paddenstoelen buideltje
    -
    Een mix van seizoensgebonden paddenstoelen, gebakken én gehuld in filodeeg

    Chiffonade van eend

  • Rosé gebakken eendenborst, dun getrancheerd met een vinaigrette van truffel op een bedje van gemengde sla.

    Gebraden kalfsvlees

  • Gebraden kalfsvlees met rode pesto en Franse dressing.

    Escargots

  • Terug van weggeweest; je hoeft er niet meer naar Frankrijk voor!

    Garnalencocktail

  • Roze garnalen in een krokant van filodeeg, afgemaakt met een huisgemaakte cocktailsaus.

    Gamba’s potje

  • Gamba’s uit de oven met gebakken champignons, ui en kruidenboter.

    Salade Coquilles

  • Krokant gebakken coquilles, geserveerd op een bedje van sla met pesto-room saus.

Salade geitenkaas

  • Gesmolten geitenkaasje uit de oven geserveerd op een frisse salade met honing en walnoten.

    Frisse kipsalade

  • Een frisse zomerse salade van kip, mandarijn, ananas en bleekselderij. Geserveerd in een cup van filodeeg.

    Mini fondue

  • Gesmolten emmentaler & reblochon met toast en warm brood uit de oven. Een aanrader voor de kaasliefhebbers.