Een 3 gangen menu

bestaande uit voor-, hoofd- en nagerecht is verkrijgbaar vanaf 18.50.
Alle gerechten op onze kaart kunt u vrij met elkaar combineren om zo u eigen menu samen te stellen.
U zult gerechten tegenkomen waarvoor een meerprijs gerekend zal worden.

A la carte bestellen kan natuurlijk ook, de prijzen hiervoor zijn

-         Voorgerecht vanaf €6.50 tot 9.50

-         Hoofdgerecht vanaf €13.50

-         Nagerecht vanaf €6.50 tot 9.50

 

Voorgerechten


Een warm broodje met overheerlijke dipsaus (€1.75.-)

Een soep van pomodori tomaat
-
Een klassieke tomatensoep op Italiaanse wijze bereid.

Carpaccio van het rund
-
Opgemaakt met diverse soorten sla, geschaafde parmezaanse kaas, geroosterde zonnebloempitten en een mosterddressing.

Paddenstoelen buideltje

- Een mix van seizoensgebonden paddenstoelen, gebakken en gehuld in filodeeg.

Gerookte eend
- In reepjes gesneden gerookte eendenborst, op een krokantje van filodeeg, met balsamico en veenbessensaus.

Trio van vis
Garnalen, gerookte zalm, en makreel met een frisse mix van appel en creme fraiche.

Garnalen cocktail
-
Roze garnalen in een krokant van filodeeg, afgemaakt met een huisgemaakte cocktailsaus.

Gamba's potje
- Gamba's uit de oven met gebakken champignons, ui en kruidenboter.

Salade geitenkaas
-
Gesmolten geitenkaasje uit de oven geserveerd op een frisse salade met honing en walnoten.

Gegratineerde Sint Jacobsschelpen

- Sint jacobsschelpen met ui, champignon, room en mozzarella uit de oven.

Wrap met gerookte zalm

- Rucola, cherrytomaatjes, rode ui, pittenmix, gerookte zalm en dille saus

Mini fondue
-
Gesmolten emmentaler en reblochon met toast en warm brood uit de oven. Een aanrader voor de kaasliefhebbers.