Een 3 gangen menu

bestaande uit voor-, hoofd- en nagerecht is verkrijgbaar vanaf 18.50.
Alle gerechten op onze kaart kunt u vrij met elkaar combineren om zo u eigen menu samen te stellen.
U zult gerechten tegenkomen waarvoor een meerprijs gerekend zal worden.

A la carte bestellen kan natuurlijk ook, de prijzen hiervoor zijn

-         Voorgerecht vanaf €6.50 tot 9.50

-         Hoofdgerecht vanaf €13.50

-         Nagerecht vanaf €6.50 tot 9.50

 

Voorgerechten


Een warm broodje met overheerlijke dipsaus (€1.75.-)

Een soep van pomodori tomaat
-
Een klassieke tomatensoep op Italiaanse wijze bereid.

Carpaccio van het rund
-
Opgemaakt met diverse soorten sla, geschaafde parmezaanse kaas, geroosterde zonnebloempitten en een mosterddressing.

Ragout

- Ragout van ambachtelijke schouderham in een bladerdeegbakje.

Chiffonade van eend
-
Rose gebakken eendenborst, dun getrancheerd met een vinaigrette van truffel op een bedje van gemengde sla.

Escargots
-
Terug van weggeweest; je hoeft er niet meer voor naar Frankrijk!

Gebraden kalfsvlees
-
Gebraden kalfsvlees met rode pesto en Franse dressing.

Garnalen cocktail
-
Roze garnalen in een krokant van filodeeg, afgemaakt met een huisgemaakte cocktailsaus.

Gamba"s potje
- Gamba"s uit de oven met gebakken champignons, ui en kruidenboter.

Salade geitenkaas
-
Gesmolten geitenkaasje uit de oven geserveerd op een frisse salade met honing en walnoten.

Gegratineerde coquilles

- Sint jacobsschelpen met ui, champignon, room en kaas uit de oven.

Vitello Tonato

- gebraden kalfsvlees met een frisse tonijnmayonaise.

Mini fondue
-
Gesmolten emmentaler en reblochon met toast en warm brood uit de oven. Een aanrader voor de kaasliefhebbers.